Gattuso nakon prosutih bodova u nadoknadi: Takve stvari se dešavaju...

Trener Milana

Gattuso nakon prosutih bodova u nadoknadi: Takve stvari se dešavaju...

Trener Milana Genaro Gattuso sigurno je bio razočaran nakon današnjeg remija u gostima protiv Lazija (1:1), ali se trudio da to ne pokaže u velikoj mjeri nakon meča.

Podsjetimo, Milan je u ovom susretu vodio sve do 94. minute, ali Rossonere je tada koštala jedna dekoncentracija i dva boda su otišla u nepovrat.

Nakon meča Gattuso je pokušao ostati pozitivan.

"Takve greške se mogu dogoditi u finišu utakmice. Nakon ovog poraza morao pokušati da u trenažni proces vratimo neke od naših povrijeđenih igrača. Ipak, ne smijemo žuriti sa oporavcima jer je najgore što nam se može desiti nove povrede. Iskren da budem, ne očekujem mnogo pozitivnih vijesti po tom pitanju", rekao je Gattuso i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moram reći da je tim zaista uspostavio sjajan zajednički duh i bilo je zadovoljstvo pripremati ovaj meč. Tim je bio blizak u teškim momentima. Sve rasprave koje smo imali u proteklom periodu bile su radi dobrobiti kluba", poručio je trener Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Poraza?
6 1
De Niro
Kita
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi