Gattuso otkrio šta Higuain mora promijeniti, pa poručio: Nadam se da me protivnici nisu čuli

Trener Milana nasmijao novinare

Gattuso otkrio šta Higuain mora promijeniti, pa poručio: Nadam se da me protivnici nisu čuli

Trener Milana Genaro Gattuso zadovoljan je jer je njegova prva zvijezda Gonzalo Higuain počela da postiže golove, ali poručuje da će malo morati da poradi na nekim stvarima. 

Higuain je postigao gol prvo protiv Cagliarija u prošlom kolu Serije A, a potom i protiv Dudelangea u Evropa ligi, ali Gattuso smatra kako bi se više trebao kretati u šesnaestercu.

"Svi smo sretni zbog pobjede, nije samo Higuain. Imao je nekoliko prilika, mogao je da postigne i hat-trick. Higuain u posljednje vrijeme većinom stoji na mjestu gdje se izvode penali, a u Napoliju je golove znao postizati kod obje stative. To mora promijeniti. Nadam se da me protivnicu nisu čuli kad sam ovo rekao", poručio je Gattuso i nasmijao prisutne novinare.

Milan će u narednom kolu Serije A igrati protiv Atalante na domaćem terenu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi