Šef evropske senzacije uoči Milana: Navijač sam Intera...

Počinje Evropska liga

Šef evropske senzacije uoči Milana: Navijač sam Intera...

Dudelange je ove sezone postao prvi tim iz Luksemburga koji je ostvario učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Na taj način ovaj tim je ostvario historijski uspjeh, a prvu utakmicu će odigrati na domaćem terenu, i to protiv velikog Milana kojeg se u Dudelangeu niko ne boji. Najmanje predsjednik Flavio Becca.

I dok je Dudelangeov trener Dino Toppmöller priznao da je fan Rossonerra, predsjednik Flavio Becca je u razgovoru za Gazzetta dello Sport otkrio kako njegovo srce pripada timu s druge strana Milana.

"Milan? Navijam za Inter...", kazao je Becca, koji inače ima italijansko porijeklo, pa otkrio neke informacije u svom klubu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Imamo 11 ili 12 luksemburških igrača u momčadi, ostali su došli iz Belgije, Njemačke, Francuske, Gruzije... Tu je i bivši defanzivac Paris Saint-Germaina i Lazija Milan Biševac, pa David Turpel, zatim Landry Bennefoi koji je branio za Juventus."

Dodao je također da bi Dudelange po kvalitetu igrao u Serie C.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti