Gattuso se javno zahvalio na podršci
Rino dobio veliku podršku

Goal.com

Gattuso se javno zahvalio na podršci

Edmir Škorić

Na adresu Goal.com najposjećenijeg fudbalskog portala u svijetu, veznjak Milana i Italije Gennaro Gattuso poslao je dopis, te se zahvalio svima na podršci.

Robusni Gattuso je od korisnika goal.com portala primio po hiljade raznih poruka, koji su mu davali podršku dok je ovaj bio ozlijeđen.

Nešto ranije ovog mjesea, Rino je zadobio ozljedu koja ga je koštala ostatka sezone. Gore navedeni portal je pozvao svoje čitatelje na solidarnost, pa su ovi poslali oko 2500 poruka Gattusu.

U znak zahvalnosti, Rino je poslao i dopis na njihovu adresu, a mi je ovdje u cjelosti prenosimo.

Dragi prijatelji'

Dobio sam Vaše poruke i bio sam vrlo ganut! Hvala za ohrabrenje, ali ja sam smiren: svaki negativan događaj čini mi jačim i ovi komentari tjeraju me na bolje, svaki da.

Koristim ovu priliku da zaželim Vama i Vašim obiteljima sretan Božić i novu godinu, a ja dajem obećanje da ću se uskoro vratiti jači nego prije.

Zagrljaj svima vama i još jednom hvala.

Rino Gattuso

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.