Gattuso: Za mene postoje samo dvije tipke na mobitelu

Zanimljiva izjava

Gattuso: Za mene postoje samo dvije tipke na mobitelu

Edmir Škorić

Gennaro Gattuso ne želi da slavi uspon Milana na treće mjesto, pošto je pobjeda nad Sassuolom od 10 igrača bila „korak unazad u smislu performansi“.

Milan je došao do važne pobjede i prestigao je Inter na tabeli pa je sada trećeplasirani tim Serije A, no igra protiv Sassuola nije oduševila Gattusa.

"Pozitivne rezultate imamo protiv Empolija, Lazija i Sassuola, ali moramo da radimo bolje", rekao je Gattuso za Sky Sport Italia.

„Ne želim govoriti o umoru, želim da shvatim zašto nismo dovoljno oštri u posljednje vrijeme. Borili smo se protiv dobro organizovanog protivnika, dobro se oduprli odbrani, ali možemo mnogo bolje kada smo na lopti".

Novinare je onda zanimalo da li će Gennaro Gattuso uskoro da se aktivira na društvenim mrežama, nakon što je trener Juventusa Max Allegri odlučio da pogasi svoje račune.

“Zaista sumnjam u to! Već sam se uvrijedio čak i bez društvenih medija. Što se mene tiče, jedina dugmad na telefonu su zelena za odgovor i crvena za prekid veze", odgovorio je Gattuso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi