Niko nije vjerovao da je dobio udarac, a onda je Gavi otišao do sudije i pokazao mu oko

Dobro je prošao na kraju

Niko nije vjerovao da je dobio udarac, a onda je Gavi otišao do sudije i pokazao mu oko

Endin Čaušević

Barcelona je u fantastičnoj utakmici sinoć u gostima pobijedila Levante sa 3:2, a gosti su do pobjede stigli golom u 92. minuti.

Levante je imao sinoć tri penala i domaći su dva uspjeli da iskoriste, ali im ni to nije pomoglo da dođu do pobjede.

Barcelona nije bilistala u prvom poluvremenu, ali nakon što je Xavi odlučio da u igru uvede Pedrija i Gavija sve se promijenilo. Oni su unijeli potreban preokret u igru Barcelone i bili su najzaslužniji što su Katalonci na kraju došli do pobjede.

Posebne pohvale za svoj nastup dobio je Gavi koji je upisao asistenciju kada je Pedri postigao pogodak za 2:1, te je imao još nekoliko odličnih poteza do kraja utakmice.

Također, izdvaja se i situacija iz finiša meča kada je Gavi izašao sam na golmana Levantea i nije uspio zabiti gol, ali tada ga je jedan od igrača domaćih gurnuo s leđa i on je glavom udario u golmana domaćeg tima.

Igrači Barcelone su tražili penal od sudije i pokazivali mu da je Gavi dobio udarac, ali im on nije vjerovao. Ipak, nakon meča mladi veznjak Barcelone je sam prišao sudiji i pokazao mu modricu na desnom oku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To dovoljno pokazuje da je Gavi dobio jak i nezgodan udarac u glavu, ali očito nije bilo dovoljno da se svira penal.

[twitter]https://twitter.com/amin_fcb10/status/1513267874630098949[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Tako mlad, a vec simulira ko veliki...
1 10
axel42
Ovaj mali je veliki talenat i već sada dobar igrač. Ali se vidi da je jako bezobrazan, prgav, voli previše provocirati na terenu, pada, simulira. Ono baš odvratan.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi