4

Komentari (4)

JuventinoBK
U međuvremenu, Maks Alegri, prema pisanju Tutosporta, sprema čak četiri različite formacijske postavke koje bi trebalo da učine igru Juventusa nepredvidivom za protivničke timove. Varijacije će se odnositi na formacije 4-3-3, 4-3-1-2, 4–4-1-1, i 4-4-2. Osnovni cilj je da se valorizuju kvaliteti i komparativne prednosti koje donose Kjeza i Dibala. Podvlači se da će Alegri posebno raditi na psihološkom planu, grupno sa celim timom, ali i pojedinačno sa ključnim igračima.

Hahaha daj još koju doktore, malo je 4. Sta kaze doktor:"formacija je nebitna, stave je bitan". Eh, kad neko srece u zivotu ima... Svakakve se neznalice smatraju strucnjacima. Sreca ova sezona ce da pokaze kakav je to bilmez! Mijesa formacije jer pojma od fudbala nema. Svaki, ama svaki trener ima svoju formaciju koja je njegov zastitni znak, samo neznalica alegri nema, nego koristi x formacija. Ccc neka doce kraj sezone brzo, a onda otkaz i za sva vremena da se udari pecat na karijeru neznalice!!!

@vence
vence
Bgmi, proljev je podnosljiviji od tebe! Spani s mene.. ne obracam to se i ne komentarisem.. bilo bi fono da i ti otpepas u istom stilu. Ugodan ostatak dana, ne..ugodan ostatak zivota!
JuventinoBK
Hahah bas i ja tako govorim ljudima kako su ko proljev. HOCU DA SHVATIS DA JE OVO IDIOT! mozda shvatis ka budemo 7mi na kraju sezone... Jedva čekam kraj sezone.
Jasminn
Nisi li ti dobio sansu kod Kumana prosli tekmu...nemas ti pojma od nogometa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.