Rudar neporažen na Bilinom polju

Gavran: Čelik je imao bolje šanse, ali smo zaslužili bod

Dino Kurbegović

Rudar Prijedor danas je na Bilinom polju u Zenici odigrao neriješeno protiv Čelika (0:0) Sigurno rezultat i bod koji će dosta značiti ekipi koja se od samog početka bori za opstanak u Premijer ligi.

Nakon utakmice svoje viđenje ovoga susreta dao je i strateg gostujuće ekipe Boris Gavran, inače Zeničanin i bivši igrač, te trener Čelika.

"Čestitam svojim igračima na želji, htijenju i borbenosti. Većim dijelom prvog poluvremena smo imali veći posjed lopte, mi se u Zenicu nismo došli braniti što smo pokazali danas. Došli smo igrati napadački i pokušati doći do bodova", kazao je Gavran na konferenciji za medije i potom dodao:

"Čelik je imao izglednije i bolje šanse od nas, ali mi smo danas cijelim susretom pokušavali da dođemo do gola, mislim da je neriješen rezultat danas najrealniji prema svemu prikazanom dana, zaslužili smo bod i ja sam zadovoljan igrom, te odnosom igrača. Nama će ovaj bod nakon poraza kod kuće od Zrinjskog doći dosta dobro, pred naredne utakmice u kojima vjerujemo da možemo postizati dobre rezultate", riječi su Gavrana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.