Gavranović: Utakmica protiv Rijeke će biti posebna za mene
Foto: Pixsell (Jurica Galoić)

Dinamo spreman za Rijeku

Gavranović: Utakmica protiv Rijeke će biti posebna za mene

O. Lekić

Dinamo se danas namučio protiv Slaven Belupa, ali na kraju ipak slavio sa minimalnih 1:0. Junak pobjede Zagrebčana bio je Mario Gavranović u 50. minuti. 

Dinamo još uvijek ima devet bodova prednosti od Hajduka te sigurno korača ka novoj tituli prvaka. Naredne sedmice Modrima slijedi duel sa Rijekom, a upravo o tom meču govorio je Gavranović koji je na Maksimir i stigao iz Rijeke.

"Znali smo da je Slaven Belupo dobra momčad pa je današnji susret za nas bio malo teža utakmica. Posljednjih dana zbog vremenskih uvjeta nismo mogli trenirati kako treba, ali zasluženo smo dobili i okrećemo se prema Rijeci", kazao je Gavranović nakon meča i dotakao se sa Rijekom.

"Utakmica u srijedu bit će posebna za mene. Radujem se što ću ponovno vidjeti svoje bivše suigrače, pa i drage prijatelje. Između nas nema nikakvih provokacija. Svi smo zajedno sudjelovali u velikim uspjesima Rijeke i nosim vrlo lijepe uspomene. Susret Dinama i Rijeke bit će dobar. Sve će proći u poštenom ozračju i neće biti provokacija", jasan je bio Gavranović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi