Gavrić zamjena za Gavrića u Novom Travniku

Za danas zakazana prozivka

Gavrić zamjena za Gavrića u Novom Travniku

Nogometaši Novog Travnika u svojoj debitantskoj sezoni uspjeli su izboriti opstanak u Prvoj ligi Federacije, a već za danas planirana je i prozivka nogometaša te prvi trening. 

Na klupi tima iz Novog Travnika i naredne sezone sjedit će Almir Tolja, a nije poznato koliko će se igrača danas pojaviti  na prozivci.

Poznato je da će Novotravničani zbog radova na svom stadionu trenirati u Nević Polju, a za sada je sigurno da je tim iz Srednje Bosne napustio prvi strijelac lige u prošloj sezoni sjajni Boris Gavrić koji je prešao u banjalučki Borac.

U Novom Travniku svjesni su da  što prije trebaju  pronaći zamjenu za ovog napadača, a navodno na njegovo mjesto trebao bi doći njegov prezimenjak Valentino koji je prošlu sezonu proveo u NK Metalleghe BSI i sa timom iz Jajca izborio plasman u Premijer ligu.

Valentino Gavrić rođen je u Novom Travniku, a pored Metalleghea  za koji je u prošloj sezoni upisao 19 nastupa i postigao jedan pogodak, nastupao je za Travnik i NK Gošk iz Dubrovnika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj 21-godišnjak bio je jedan od najboljih strijelaca Omladinske Premijer lige naše zemlje u dresu Travnika, a nastupao je i za U-18 reprezentaciju naše zemlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi