"Gavro" predvodi napad, sve oči uprte u Hajrovića

Bjelica odabrao postavu za Spartak

"Gavro" predvodi napad, sve oči uprte u Hajrovića

Fudbaleri Dinama će za nešto manje od sat vremena istrčati na travnjak Gradske arene u Trnavi gdje će odigrati meč 3. kola grupne faze Lige Evrope protiv tamošnjeg Spartaka.

Pobjeda protiv slovačkog šampiona bi Modre dovela jako blizu "evropskog proljeća" s obzirom da je Dinamo trenutno prvi u grupi D sa šest bodova iz dvije utakmice, dok Spartak i Fenerbahče imaju po tri.

Važnost ovog susreta je jasna za Dinamo, a Bjelica je spremio karakterističnu ofanzivnu postavu za duel u Trnavi. Mjesto među startnih 11 su našla dvojica bh. fudbalera - Izet Hajrović, koji igra sjajno u Ligi Evrope ove sezone, i Amer Gojak. Treba dodati da Luka Menalo nije u konkurenciji.

Postava Dinama: Livaković - Lešković, Perić, Rrahmani, Stojanović - Ademi, Olmo, Gojak - Hajrović, Oršić, Gavranović.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Startnih 11 Spartaka: Chudy - Godal, Toth, Conka, Oravec - Rada, Gressak, Grendel, Chanturishvili, Jirka - Ghrobani.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardiola
Ovaj Hajrovic ako ovako nastavi zaslužice poziv za godinu dvije
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi