Hajrović o 'ignorisanju' Prosinečkog: Čekam, svađe nema...
Bh. nogometaš je u redove zagrebačkog Dinama stigao u zimskom prijelaznom roku. Prethodno je igrao za Werder, Eibar, Galatasaray, Grasshoppers (Foto: EPA)

Bh. nogometaš igra odlično u dresu Dinama

Hajrović o 'ignorisanju' Prosinečkog: Čekam, svađe nema...

Sjajne partije Izeta Hajrovića (27) u dresu Dinama više i nisu novost. Posebno se to odnosi na evropska takmičenja, gdje je bh. nogometaš na osam utakmica zabio šest pogodaka uz tri asistencije, a priliku da dodatno poboljša svoju statistiku će imati sutra protiv Spartaka iz Trnave.

Mediji u Hrvatskoj za Hajrovića imaju samo riječi hvale, navodeći kako u Maksimir odavno nije stigao bolji igrač, no pomalo iznenađujuće i dalje izostaje signal Roberta Prosinečkog. Kao da postoji neki prijepor između njega i selektora reprezentacije BiH, na ledu je...

"Nema prijepora, nema nikakve svađe. Selektor radi svoj posao, ja radim svoj. Kada Prosinečki procijeni da sam mu potreban, tada će me zvati. To što me mnogi guraju kroz medije može mi služiti samo na čast i biti motiv više", kazao je Hajrović, čiju izjavu prenose hrvatski mediji.

Hajrović je u Dinamo stigao iz Werdera s etiketom neostvarenog talenta. Proglašen je promašenom investicijom, vagali su u klubu da li ga zadržati, ali onda ga je trener Bjelica skinuo s tezge i dobio igračinu. Nogometaša bez kojeg se ne može ni zamisliti današnji Dinamo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Da li će uslijedi poziv Prosinečkog za naredno okupljanje, ostaje da se vidi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi