Gazda PSG-a poručuje: Obećavam da ćemo osvojiti Ligu prvaka!

Parižani su bili jako blizu

Gazda PSG-a poručuje: Obećavam da ćemo osvojiti Ligu prvaka!

U ekipu PSG-a je uložen ogroman novac. Dominacija u Francuskoj je uspostavljena, ali Liga prvaka i dalje "bježi" Svecima.

Došao je PSG ove godine bliže nego ikada toliko željenom trofeju, ali je ipak u finalu poražen od Bayerna sa 1:0.

Razočaravajući poraz za PSG, razočaran je bio i bogati gazda Nasser Al-Khelaifi, ali ne i ljut - sudeći prema njegovoj izjavi.

"Tuđžni smo. Ne zaboravimo da smo ove sezone napravili velike stvari. U finalu smo izgubili sa 1:0, a mogli smo dati dva ili tri gola", rekao je nakon finala Al-Khelaifi za RMC Sport, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bilo je blizu. Jako sam ponosan na naše igrače, imali smo sjajnu sezonu, odigrali smo sjajan turnir. Imali smo sve što je potrebno da na kraju pobijedimo, ali to je fudbal. Radićemo da naredne sezone pobijedimo. Večeras vjerujemo u to više nego prije. Obećavam da ćemo osvojiti Ligu prvaka".

"Igrali smo protiv sjajnog Bayerna, i to je nešto. Oni su jedan od najboljih timova na svijetu. Izgubili smo 1:0, to je fudbal. Morate raditi na malim stvarima. Ovo je bilo naše prvo finale, a jedanaesto za Bayern... Imali smo sjajnu sezonu, došli smo do finala, osvojili smo četiri trofeja. Tužni smo, razočarani, ali tu je i pozitivna strana... Vratićemo se, radićemo na tome. Nije bilo lako doći do finala, ali učinit ćemo sve što možemo da osvojimo ovaj trofej", poručio je Al-Khelaifi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Puši ga naftno ****o.
5 3
Idi pravi vikendice oko Sarajeva pametnije ti je, O tom mozes samo sanjat. Kao prvo nemate trenera za tako nesto.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi