5

Komentari (5)

jurisicduska
Je li moguće da je svaki autorski članak gramatička vratolomija. Prvo nije gazda. Nije klub farma alpskih koza. Drugo upravljački :S jesi li lud ? Zarez ispred veznika ( , a i ( Ispod jednih od reklamnih panoa - valjda ispod jednog od. 5 rečenica u svakoj greška. Platite mu kakve instrukcije gramatike ili ga otjerajte.
DadiG
Jedino Zrinjski ima šanse da i oni idu u naredno kolo. Tužno je da željo i borac nisu bili nosioci i da dobiju lakše protivnike.
pjanke.sa
Causevicu novinarcicu nepismeni. Ovo ti je vec treci ili cetvrti tekst gdje pises „upravljacki“ prava. Jel ti STVARNO ne znas da se pise upravljackiH???
Stari_trafford
Čestitke sarajevu ,nadam se da ce i Zrinjski i ostali klubovi dogurati daleko u europi
pjanke.sa
Doslo je vrijeme da nas uz srecu malo posluzi i znanje ;-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti