Gazda zamolio, šampioni ispoštovali: Specijalna fotografija igrača Sarajeva za Nama

Nastala uoči meča protiv Velšana

Gazda zamolio, šampioni ispoštovali: Specijalna fotografija igrača Sarajeva za Nama

Admin Čaušević

Pobjeda Sarajeva nad ekiom Cannah's Quay Nomads nije se slavila samo u Bosni i Hercegovini, već i u dalekom Vijetnamu.

Većinski vlasnik upravljački prava Bordo kluba Nguyen Hoai Nam s oduševljenjem je dočekao prolazak bh. prvaka u drugo pretkolo Lige prvaka.

Prije utakmice Nam je zamolio fudbalere Sarajeva da naprave zajedničku fotografiju ispod jednih od reklamnih panao, a oni su ga maksimalno ispoštovali.

"FK Sarajevo je savladao velškog šampiona Connah's Quay Nomads rezultatom 2:0 i prošao prvu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka. Na Cardiff City stadionu postoji reklama ‘Visit Vietnam’. Prije utakmice, pisao sam igračima i zamolio ih za fotografiju ispred reklame. Volim vas sve, sjajni momci", poručio je Nam u objavi na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo FC của chúng ta đã đánh bại nhà vô địch xứ Wales Connah Quay Nomads 0-2 để vượt qua vòng sơ loại đầu tiên của...

Posted by Nguyễn Hoài Nam on Wednesday, August 19, 2020

Inače, sinoćnjom pobjedom Sarajevo je postalo prvi bh. prvak koji se plasirao u drugo pretkolo nakon 12 godina, a i Bordo klub zaradio je 1.2 miliona eura.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stari_trafford
Čestitke sarajevu ,nadam se da ce i Zrinjski i ostali klubovi dogurati daleko u europi
9 0
pjanke.sa
Causevicu novinarcicu nepismeni. Ovo ti je vec treci ili cetvrti tekst gdje pises „upravljacki“ prava. Jel ti STVARNO ne znas da se pise upravljackiH???
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti