Gaziantespor u derbiju začelja bolji od Elazigspora

Medunjanin odigrao svih 90 minuta

Gaziantespor u derbiju začelja bolji od Elazigspora

Gaziantepspor je zlata vrijedne bodove u borbi za opstanak upisao danas na domaćem terenu protiv direktnog konkurenta Elazigspora, rezultatom 3:1.

Već u drugom minutu pogotkom Tosuna poveli su domaći fudbaleri, a litvanski reprezentativac Stankevicius izjednačio je autogolom petnaest minuta prije kraja prvog poluvremena.

Ipak, u nastavku domaći tim uspijeva slomiti otpor Elazigspora. Prvo je Sahin pogodio za vodstvo, a Demir iz penala potvrdio pobjedu Gaziantepspora.

Haris Medunjanin igrao je devedeset minuta u pobjedničkom timu, dok Semir Štilić nije konkurisao za današnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U drugom susretu igranom danas Ibričićev Erciyesspor na domaćem terenu minimalnim rezultatom porazio je Zecom Genclerbirligi.

Jedini pogodak na utakmici bio je djelo Mandjecka u posljednjem minutu prvog poluvremena. Ibričić nije konkurisao za utakmicu u domaćem timu, dok je na drugoj strani Ermin Zec igrao 80 minuta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.