Gazidis branio vlasnika Arsenala i hvalio Kolašinca

"Doveli smo najboljeg igrača Bundeslige"

Gazidis branio vlasnika Arsenala i hvalio Kolašinca

Edmir Škorić

Izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis pohvalio je bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

Kolašinac je poslije duže transfer sage na kraju završio u Arsenalu, gdje se smatra velikim pojačanjem. Osim toga, došao je kao slobodan igrač, a na Emiratesu su itekako svjesni njegovih kvaliteta.

Pohvalno je o Kolašincu govorio i izvršni direktor londonskog kluba Ivan Gazidis, koji je istakao da ne sumnja kako je klub izabrao pravo rješenje za poziciju lijevog beka.

"Potpisali smo jednog od najboljih igrača Bundeslige i to nešto znači. Želja nam je da ove sezone budemo jači i kvalitetniji nego prošle", rekao je Gazidis.

Gazidis je kasnije stao u odbranu vlasnika kluba Stana Kroenkea, kojem je prošli mjesec manjinski vlasnik kluba Alisher Usmanov nudio 1.3 milijardi dolara za dionice, a kojeg sada navijači kritikuju zbog nedovoljno dobrih rezultata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Stan nije stavio dug Arsenalu. On je navijač kluba. Ako mislite da je sve u novcu, postoje puno lakši načini da se posluje od vođenja sportskih klubova. Mislim da nam treba bolja veza s našim navijačima. Nama je cilj da Arsenal zadrži svoje vrijednosti i da, kako mu dolikuje, osvaja trofeje", kazao je Gazidis.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi