Gazzeta dello Sport: Zukanović rekao "da" prelasku u Inter

Odlazi iz Chieva?

Gazzeta dello Sport: Zukanović rekao "da" prelasku u Inter

Ako je vjerovati pisanju italijanskog lista Gazzetta dello Sport, defanzivac bh. reprezentacije Ervin Zukanović sve je bliže prelasku u redove slavnog Intera. 

Na prvi pogled to bi bila velika senzacija, a da u svakom dimu ima i vatre potvrđuje i to da su čelnici Intera već posmatrali Zukanovića na mečevima protiv Andore, Austrije i Cesene.

Trener Roberto Mancini procijenio je da njegovoj momčadi može pomoći igrač s kvalitetima kakvim raspolaže Zukanović i naš defanzivac navodno je već rekao "da" prelasku u redove kluba sa Giuseppe Meazze.

"Zukanović se Manciniju sviđa jer želi napraviti ekipu od visokih i fizički jakih igrača, a bh. fudbaler ima upravo takav profil uključujući i tehniku", piše ugledni Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, Chievo će na kraju sezone otkupiti Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura, a kao moguća svota koju je Inter spreman ponuditi spominje se 3,5 miliona eura. Pored Intera, Zukanovića u svojim redovima žele vidjeti Atalanta, Lazio, Fiorentina i Udinese. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.