Gazzetta: Lopez samo čeka da Begović ode u Everton

Iskusni golman dogovorio s Chelseajem

Gazzetta: Lopez samo čeka da Begović ode u Everton

Edmir Škorić

Asmir Begović bi mogao da napusti Chelsea, a umjesto njega bi trebao da dođe Diego Lopez.

GBegović još nema riješen status u Chelseaju, pa je dao izjavu jučer za engleske medije u kojoj je rekao da niko nije razgovarao ni s njim, a ni sa Thibautom Courtoisom.

Uglavnom, italijanska Gazzetta dello Sport je obajvila kako je Diego Lopez već postigao dogovor s Chelseajem i kako će ovaj iskusni španski golman ubrzo pojačati Plavce.

Navodno, 34-godišnji Lopez čeka samo da Asmir Begović napusti klub, a ova ugledna novina piše da je bh. golman sve bliže Goodison Parku, gdje će braniti na golu Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Asmir ni prošle sezone nije dobio puno prilika, bar ne dok se nije povrijedio Courtois, a u ovoj sezoni također ne bi bio previše u planovima trenera Antonija Contea, pa je možda i bolje da potraži drugi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti