Gdje će Cavani? Njegova majka je dala indiciju

El Matador postaje slobodan

Gdje će Cavani? Njegova majka je dala indiciju

Admin Čaušević

Kad god završi ova sezona Edinson Cavani će napustiti PSG te poslije nekoliko godina života u Parizu promijeniti sredinu. 

Cavani se proteklih nekoliko mjeseci povezivao s nekoliko klubova. Indiciju gdje bi popularni El Matador mogao nastaviti karijeru dala je njegova majka, Berta Gomez.

Gomez je za urugvajski list Ovacion rekla kako Cavanija žele mnogi klubovi, a da se njemu najviše sviđa Španija te da će uskoro donijeti odluku.

"Mnogi klubovi su zainteresovani za njega. Sa svih strana. Ostala su mu tri mjeseca, vrijeme je da razmisli. Trenutno razmišlja o ostanku u Evropi, najviše mu se sviđa Španija, ali ga mnogo klubova prati", kazala je ona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Najbolji strijelac u historiji PSG-a sa 200 postignutih golova je zimus bio blizu prelaska u Atletico Madrid, ali su pregovori između dva kluba propali jer se nisu mogli dogovori oko cijene.

Ovaj 34-godišnjak se u posljednje vrijeme spominje kao moguće pojačanje Boca Juniorsa, a ne isključuje se ni povratak u Napoli čiji je dres nosio od 2011. do 2013. godine.

Top Komentari

prka
Rudar prati situaciju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi