Gdje će karijeru nastaviti Dejan Maksimović?

Ponajbolji igrač Premijer lige i dalje je slobodan

Gdje će karijeru nastaviti Dejan Maksimović?

E. Škorić

Jedan od najboljih igrača Premijer lige sa slobodnim papirima Dejan Maksimović, još uvijek je slobodan.

Maksimović je raskinuo ugovor sa Radnikom, ali unatoč brojnim interesima, ovaj 24-godišnji ofanzivni vezni još uvijek nije pronašao novi klub.

Spominjalo se da bi mogao u inostranstvo (Belgija, Poljska), pa se povezivao sa Zrinjskim i bivšim trenerom Mladenom Žižovićem, a tražili su ga još neki bh. klubovi, no Maksimović i dalje ima slobodne papire i bit će zanimljivo vidjeti kome će se na kraju pridružiti.

Nema sumnje da će biti veliko pojačanje u koji god klub da ode, s obzirom da je postigao šest pogodaka uz dvije asistencije na 18 premijerligaških mečeva u prvom dijelu sezone i da se radi o izuzetno kvalitetnom ofanzivcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Radnika je igrao za Zemun, Istru iz Pule, Mladost Kakanj, Kozaru iz Gradiške.

Budući da nema klub, i dalje je jedan od najprivlačnijih igrača na tržištu u Bosni i Hercegovini.

Top Komentari

Terminator
Na kraju će propasti kao i mnogi,umjesto da je ostao u Radniku i bio glavni igrač kluba.Lutanje od kluba do kluba je propast.Šteta dobar fudbaler.
8 1
sloboda72
U Tuzla City se ne propada
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi