Još jedno veliko pojačanje u Zrinjskom?

Maksimović blizu Mostara

Još jedno veliko pojačanje u Zrinjskom? · Saznajemo

E. Škorić

Dosta promjena je u redovima HŠK Zrinjski ove zime, a za očekivati je da pristigne još nekoliko novih igrača.

Jedno od mogućih pojačanja je i Dejan Maksimović, 24-godišnji ofanzivni vezni iz Radnika, koji bi mogao da u narednom periodu potpiše za Zrinjski.

Maksimovića najbolje poznaje Mladen Žižović s kojim je sarađivao, a sada bi njih dvojica mogli da se udruže i u Mostaru.

Šest pogodaka i dvije asistencije u 18 premijerligaških mečeva najbolji su garant Zrinjskom da će u svoje redove dovesti kvalitetnog i pouzdanog igrača, ali transfer još treba da se finalizira.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Maksimović je prije Radnika igrao za Zemun, Istru iz Pule, Mladost Kakanj, Kozaru iz Gradiške u kojoj je i ponikao.

Inače, Maksimović je slobodan igrač nakon što je odbio da produži saradnju sa Radnikom, a ugovor mu je istekao ove zime.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gif
ko god nije imao gdje igrat ove godine dosao u zrinski
8 1
Jos jedno veliko pojacanje ili jos jedno veliko oslabljenje?????
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi