Maksimovića žele dva tima iz vrha Premijer lige, te timovi iz Belgije i Poljske

Ponude stižu na adresu veznog fudbalera

Maksimovića žele dva tima iz vrha Premijer lige, te timovi iz Belgije i Poljske · Saznajemo

M. Šljivak

Dejan Maksimović iza sebe ima zaista odličan period u Premijer ligi BiH.

Doskorašnji fudbaler Radnika jedan je od najboljih veznjaka prvenstva BiH, ali njega u drugom dijelu sezone nećemo gledati u timu iz Bijeljine.

Maksimoviću je ugovor sa Radnikom istekao, a kako SportSport.ba saznaje, ovaj sjajni veznjak ima nekoliko veoma interesantnih ponuda.

Dvije dolaze iz Premijer lige BiH i to od kluba koji su u samom vrhu tabele, a postoji mogućnost da Maksimović karijeru nastavio i u inostranstvu.

"Istina je da imam dvije ponude od timova iz vrha bh. fudbala. Također, imam nekoliko poziva iz inostranstva. Sačekat ću do Nove godine, razmotriti sve opcije i potom ću donijeti odluku o nastavku karijere. Meni je za sada prioritet odlazak u inostranstvo", potvrdio je za SportSport.ba Maksimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo uspjeli saznati, 24-godišnjeg veznjaka su kontaktirali klubovi iz Belgije i Poljske. Sa njima su razgovori obavljeni, a olakšicu u eventualnom transferu u inostranstvo bh. fudbaleru predstavlja činjenica da ima i pasoš Evropske Unije, pa se ne bi vodio kao stranac.

Maksimović iza sebe ima zaista odličnu polusezonu u kojoj je postigao sedam golova uz tri asistencije.

Top Komentari

jasmin1989
Hahha kakva Poljska i Belgija.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi