Gdje ide ovaj svijet: Znate li koliko Palace traži za Zahu?

Svako ima svoju cijenu

Gdje ide ovaj svijet: Znate li koliko Palace traži za Zahu?

E. Škorić

Engleski premierligaš Crystal Palace ne želi se lako odreći Wilfrieda Zahe, ali je "zadao" paprenu cijenu.

Postali smo svjedovi basnoslovnih cifara koje se vrte u svijetu nogometa, a očigledno su toga svjesni i čelnici Crystal Palacea, pa za Zahu traže više nego što bi to iko očekivao.

Dakle, klub koji želi da kupi Zahu, koji je ruku na srce imao uspješnu sezonu i sjajan je nogometaš, traži čak 75 miliona funti.

Roy Hodgson bi i dalje računao na Zahu, no on odbija da potpiše produženje ugovora, a klub onda želi da, kada ga već gubi, dobro zaradi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Spominju se Chelsea i Tottenham kao timovi koji bi doveli Zahu, ali igrač prije svega želi da dobije garanciju novog tima da će igrati redovno i da će taj tim biti u Ligi prvaka. Chelsea to nije...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi