Gdje je otišao Ćorluka nakon nevjerovatnog dočeka u centru Zagreba?

"Ovo mi mnogo više znači"

Gdje je otišao Ćorluka nakon nevjerovatnog dočeka u centru Zagreba?

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske jučer je u Zagrebu na veličanstven način proslavila osvajajnje srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu.

Prema informacijama hrvatske policije na slavlju Vatrenih bilo je oko 550.000 navijača što je nevjerovatan podvig. Slavlje je trajalo cijeli dan, a ulice Zagreba bile su ispunjene. To najbolje dokazuje činjenica da su igrači Hrvatske s autobusom od aerodroma do Trga bana Jelačića išli preko pet sati.

Slavlje na Trgu trajalo je oko sat vremena, a onda su igrači konačno mogli da proslave ovaj uspjeh sa svojim porodicama. Prvi koji je to uradio bio je Vedran Ćorluka koji je odmah otišao u dio grada u kojem je odrastao, Sloboštinu, a prijatelji i komšije su mu priredili doček.

"Ovo mi mnogo više znači nego sve ovo proteklih sati. Vi ste ljudi s kojima sam odrastao i ovo je poruka da svako može na krov svijeta ukoliko ima dobre prijatelje i komšije", poručio je Ćorluka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi