Modrić i Rakitić nisu mijenjali dresove s Francuzima nego jedan s drugim
Foto: Twitter

Nakon finala Svjetskog prvenstva

Modrić i Rakitić nisu mijenjali dresove s Francuzima nego jedan s drugim

Luka Modrić i Ivan Rakitić su odveli Hrvatsku do historijskog uspjeha na Mundijalu u Rusiji - drugog mjesta.

Nije mogla Hrvatska do zlata pošto je u finalu rezultatom 4:2 slavila Francuska, a nakon ovog meča na zanimljiv potez su se odlučili sjajni veznjaci Vatrenih, Luka Modrić i Ivan Rakitić.

Fudbaleri dva najveća španska kluba tako nisu nakon finala zamijenili dresove sa nekih od protivničkih fudbalera već su to uradili međusobno.

Modrić je Rakitiću dao svoj dres uz autogram i poruku: "Mom bratu Ivanu od srca. Ponosan san sam što sam dijelio sjajne momente na terenu sa tobom". Sa druge strane, svoj potpisani dres Rakitić je poklonio Modriću uz poruku: "Mom bratu Luki, bila je najveća čast provesti ovo vrijeme s tobom".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Keno
A jesu ruzni ovi hrvati u picku materinu samo im jos fali ona konjska faca od domagoja i velika mogucnost da mi ekran pukne
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi