Vrsaljku dosadio autobus, pa sjeo na policijski motor
Foto: Twitter

Šime je danas bio u elementu

Vrsaljku dosadio autobus, pa sjeo na policijski motor

Danas je u Zagrebu priređen spektakularan doček za reprezentativce Hrvatske koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili drugo mjesto.

Hiljade ljudi su na Trgu bana Jelačića dočekale i pozdravile svoje heroje koji su im se sa obratili sa bine, a euforija je počela dugo prije nego što je autobus sa Vatrenima i stigao u centar Zagreba.

Dugo je trajao put od aerodroma do Trga bana Jelačića, a čini se da je sjajnom beku Vatrenih Šimi Vrsaljku u jednom trenutku dosadila vožnja u autobusu, pa je pronašao alternativno prevozno sredstvo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Naime, on je izašao iz autobusa i sjeo na policijski motor koji je je bio u pratnji Vatrenih, pa ga je policajac nastavio voziti ka centru Zagreba. Svakako potez koji je nasmijao i oduševio mnoge, a Šime Vrsaljko polako postaje prava legenda među navijačima Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije