Gdje je stao Wenger, nastavlja Emery: Mladi Francuz od sutra u Arsenalu!

Novo ime na Emiratesu

Gdje je stao Wenger, nastavlja Emery: Mladi Francuz od sutra u Arsenalu!

Midhat Šljivak

Nekadašnji menadžer Arsenala Arsene Wenger često je u klub dovodio mlade fudbalere i davao im je šansu za igru.

Wenger je na kraju prošle sezone otišao, stigao je Španac Unai Emery, ali čini se kako se u Arsenalu neke stvari ne mijenjaju.

Od sutra će novi član londonskog tima postati 19-godišnji Francuz Matteo Guendouzi, koji dolazi iz redova Lorienta.

Radi se o veoma talentovanom veznjaku koji će sa Topnicima potpisati petogodišnji ugovor i tako će se nastaviti trend dovođenja mladih Francuza u redove tima iz Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Unai Emery je već dobio nekoliko pojačanja. Tu su njemački golman Bernd Leno, Švicarac Stephan Lichtsteiner, te grčki štoper Papastathopoulos, a nakon Guendouzija na Emirates bi trbao stići i urugvajski veznjak Lucas Torreira.

Svakako veoma zanimljiv izbor pojačanja za londonskog velikana.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi