Genijalan odgovor Kloppa na pitanje o koronavirusu: "Zašto ja? Nosim kačket i loše sam obrijan"

Menadžer Liverpoola se ogradio

Genijalan odgovor Kloppa na pitanje o koronavirusu: "Zašto ja? Nosim kačket i loše sam obrijan"

A. Čaušević

Koronavirus se polako širi cijelom Evropom, zbog čega se s pravom postavlja pitanje kako će biti okončana fudbalska sezona na Starom kontinentu. 

U Engleskoj se za razliku od Italija za sada sve događa po planiram, međutim tamošnji mediji strahuju da bi se koronavirus mogao proširiti i na Ostrvo.

Nakon utakmice FA Cupa između Chelseaja i Liverpoola medije je zanimalo mišljenje Juergena Kloppa oko koronavirusa. I uslijedio je genijalan odgovor njemačkog stručnjaka.

"Ono što ne volim u životu je da se oko tako ozbiljne stvari važno mišljenje fudbalskog trenera. Ne razumijem to", kazao je Klopp.

"Vi ste u istoj ulozi kao i ja. Nije važno šta poznati kažu. Trebamo o stvarima pričati na pravim način, a ne s ljudima koji ne poznaju materiju kao što sam ja...

"Ljudi sa znanjem trebaju govoriti i reći ljudima šta da rade, da li će sve biti u redu ili ne...Ne razumijem, zašto ja?

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zašto ja? Nosim kačket i loše sam obrijan", zaključio je uspješni stručnjak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
Gospodin...
5 0
Salihović23
Svaka na mjestu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi