13

Komentari (13)

MaxBavarac
mali pimpek kada ih Slavija stisla i zabila gol,gleda prema Valverdeu a ovaj jadnik ga nesmije pogledati,jel to postovanje hijerarhije da si neznam ti ko pa i Messi,sta ce mladzi igraci pomisliti??? Ronaldo pocasti zensku reprezentaciju Portugala kopackama,sa porukom koj ce im dodatno podici moral na nastupajucem takmicenju,mislim djela govore a naravno i igra...CR7
luks-02
Zaboravijo si na podmičivanje novinara franc fudbala.
Manijak87
U 5 utakmica u La Ligi postigao 4 gola i 4 asistencije. Šta reći?
Manijak87
Popiskim se na hejtere. Hejtate cisto zbog korisnickog imena, debili.
Hooruk
Lagano, dva gola, dvije asistencije. Yebo nagrade ne mora ih ni dobiti, bitno je da NAROD ZNA. ENDE.
F_C_Bracelona_
de Jong kaže Messijeve lopte dolaze sa uputstvom šta dalje sa njom ...
AnijakManjo
Ronaldo u tri najjace lige, prekuco igricu. Isto tako sa Portugalom, prekuco igricu. Dok Messi, sa Argentinom ne moze meda.
F_C_Bracelona_
Šta je u Juventusu uradio Ronaldo ? nema u Italiji penala kao u Španiji što je imao svaku utakmicu, nema ga nigdje, ništa Juventus neigra bolje otkako je on došao, apsulutno isto igraju.
Hooruk
Ti pačiću mali ne znas ni sta znaci prekucao, ne mozes prekucati sa 10 dodira lopte po utakmici a sa portugalom na europskom imao imao ucinak malo bolji ne olivera žirua sa francuskom na svjetskom al’ nebitno. Neka ode i u pariz neka i tamo prekuca da ima cetiri najjace lige prekucane.
Manijak87
@AnijakManjo Nije Messiju ni do koljena jarane. Ha ja.
F_C_Bracelona_
2 gola i dvije asistencije Messija ... ne zovu ga džabe GOAT.
F_C_Bracelona_
Nije ni tebi lahko.
Hooruk
Strucnjak, imaš li jaro pare, ako nemas skupit cemo ti mi da odes na tu lobotomiju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.