Čovjek koji nedavno zabio dva gola Zmajevima ne izlazi iz teretane, svi pričaju o njegovim mišićima

Oduševio fanove fotografijama na Instagramu

Čovjek koji nedavno zabio dva gola Zmajevima ne izlazi iz teretane, svi pričaju o njegovim mišićima

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem septembra prošle godine doživjela je težak poraz na gostovanju kod Rumunije (4:1), a meč je obilježio napadač George Puskas. Upravo je ovaj 27-godišnjak glavna tema tamošnje javnosti jer je sve iznenadio svojom nevjerovatnom transformacijom tijela.

Zmajevi su 26. septembra prošle godine igrali u gostima protiv Rumunije u meču Lige nacija i doživjeli smo tada težak poraz jer nas je domaća selekcija uspjela da pobijedi sa 4:1.

Utakmicu je obilježio George Puskas koji je utakmicu bh. reprezentacije počeo s klupe, ali kada je dobio šansu u drugom dijelu to je itekako iskoristio. Puskas je čak dva puta zatresao mrežu Vasilja iako je na terenu proveo tek nešto više od 20 minuta.

Ovaj 27-godišnjak inače igra u Italiji gdje nosi dres Genove s kojom je uspio da izbori povratak u Seriju A. Puskas je uspio u dresu italijanskog kluba na 23 meča u Seriji B da zabije četiri gola i jasno je da nije bio baš efikasan kao što se očekivalo.

Međutim, ono što Puskas radi na terenu ove sezone nije u centru pažnje. U Rumuniji najviše pričaju o nevjerovatnoj transformaciji koju je ovaj napadač napravio za svega nekoliko mjeseci.

Posvetio se čini se maksimalno teretani gdje provodi najviše vremena nakon treninga. To je dalo odličan rezultat, a mnogi su pohvalili Puskasa za trenutni izgled.

Oglasi

Rumuna prije nisu krasili mišići i isklesano tijelo, a kada je na proslavi plasmana u Seriju A pokazao kako sada izgleda mnogi su ostali bez teksta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHlRoOIDnMe/?hl=en[/instagram]

Puskas je bio svojevremeno velika nada rumunskog fudbala, ali jasno je da baš nije još uvijek ostvario karijeru koja se očekivala.

[twitter]https://www.instagram.com/p/CnuSWG4D8A0/?hl=en[/twitter]

Još kao omladinac na ljeto 2013. godine iz Liberty Oradee prešao je u Inter, a u prvi tim prebačen je dvije godine kasnije. No, u Interu se Puskas nije naigrao i većinom je igrao na posudbama.

Nastupao je za Benevento, Bari, Novaru i Palermo, a prije dolaska u Genovu nastupao je još za engleski Reading i Pisu.

U reprezentaciji Rumunije debitovao je 2018. godine, upisao je 34 nastupa i uspio je zabiti deset golova.

Top Komentari

MaDaj
Misici? Gdje?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi