Administracija Veleža položila desetkom: Sve završeno, Georgijević na raspolaganju Dudiću

Danas odobren boravak u BiH

Administracija Veleža položila desetkom: Sve završeno, Georgijević na raspolaganju Dudiću · Saznajemo

A. Beganović

Novom špicu mostarskog Veleža, Dejanu Georgijeviću, odobren je privremeni boravak u Bosni i Hercegovini s čime je sređena sva potrebna papirologija za registraciju, odnosno za nastup u 1. kolu nastavka premijerligaške sezone.

Za navijače Veleža, ali i šefa struke Feđu Dudića, danas su stigle sjajne vijesti iz Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Naime, Služba za poslove sa strancima pomenutog ministarstva odobrila je Georgijeviću privremeni boravak u našoj zemlji za period od 24. februara 2021. do 8. februara 2022. godine što znači da će Dudić na ovog napadača moći računati od prvog kola nastavka sezone.

Podsjetimo, Georgijević je u Velež stigao iz mađarskog Ferencvaroša u kojem je u posljednje vrijeme nastupao za drugi tim. Karijeru je počeo u Zemunu, a igrao je još za mladi tim Partizana, Spartak, Teleoptik, Inđiju i Voždovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U februaru 2018. godine je prešao u Ferencvaroš, zatim je bio na posudbi u Partizanu i Irtyshu. Priliku za zvanični debi u dresu Veleža imat će u nedjelju kada će Rođeni u Bijeljini snage odmjeriti sa Radnikom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VictoriasFikret
a Aleksandar Bjelica?
2 0
MUSVDG81
Radnik vs Velež se igra u subotu od 15:00.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi