10

Komentari (10)

prvenac
Samo idiot može reći za nekoga ko je bio svjetski i evropski prvak reprezentativno i timski da nije veliki igrač. Karijera za najveći naklon
Manager
YOUTUBE: Pike je najveći prevarant u fudbalu - Rade Bogdanović
markopolo
Legende ne umiru....
K79
šta kažu jel i Šačira plakala?! :D
CASIO
PapaK
Ovo se ne folira, Barça je njegov zivot. Ko se iole razumije u Kataloniju, njihovu borbu za nezavisnost, razumjece i ovo. GRANDE GERI!
user1639705257
Yebo te nezavisnost. Hajmo sada entitet WC i tkz. HB opalite milion minusa hehe. Španija je NEZAVISNA DRŽAVA i ENDE. yebo vas fudbal..⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Jugovina
Naravno da je neovisna drzava ali raspast ce se prije BiH. Pique nije nikad bio vrhunski igrac ali dugo godina jedan dobar, dobar prosjek (sto nije lose) ali je imao borbenost i stav pa je mogao igrati.
user1639705257
@Jugovina beže moj..
Nadovezujem se na ovog gore što "apostrofira" nezavisnost katalonije i ne piše o fudbalu nego, pročitaj i sigurno kontaš.
O njemu kao igraču ne mislim ništa negativno. Ima trofeja sigurno više nego ovaj gore žena što je imao ali... Ne mješajmo politiku i sport yebem mu majku ako može ikako ?!
Ali.. očigledno ne može... Jbga
NisamODAVLE
Katalonija, citaj Barcelona, se bore za nezavisnost kako bi imali ikakve sanse osvojiti barem domace prvenstvo (nece igrati LaLigu ako nisu Spanija) u narednim godinama i imaju osiguran plasman u LP.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti