Neobične scene s Gerardom Piqueom: Ovom čovjeku dešavaju se nevjerovatne stvari
Foto - Screenshot

Ni sam se nije nadao

Neobične scene s Gerardom Piqueom: Ovom čovjeku dešavaju se nevjerovatne stvari

Midhat Šljivak

Gerard Pique našao se u centru pažnje svjetskih medija u prethodnih nekoliko mjeseci.

Razlog što je tako svakako je njegov raskid sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom nakon 12 godina veze i borba za starateljstvo nad djecom koja će tek da uslijedi.

Pique je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama na pripremama s Barcelonom i tamo mu se dešavaju zaista zanimljive scene od stadiona do stadiona.

Prije nekoliko dana u susretu Barcelone i Real Madrida u Las Vegasu, defanzivac Barcelone dobio je brojne zvižduke s tribina. Pomno je ispraćen svaki njegov kontakt s loptom i čuli su se povici imena njegove bivše supruge.

[twitter]https://twitter.com/carladirtyy/status/1551066354450665473[/twitter]

Gerard nije previše obraćao pažnju na to. Radio je svoj posao na terenu, a nekoliko dana kasnije u Dallasu desila se potpuno drugačije situacija od one u Las Vegasu.

Oglasi

Nakon duela s Juventusom, 35-godišnji fudbaler dobio je ogromne ovacije. Navijači su uzvikivali njegovo ime, a on je jednom dječaku u publici poklonio i dres.

Vjerovatno ni on nije slutio da će ovo doživjeti u Dallasu, posebno nakon onog što su mu navijači priredili u Vegasu, no drugačija sredina donosi i drugačiji mentalitet ljudi.

Sa Xavijem nema šale: Legendi i zvijezdi javno poručio da neće igrati samo zbog imena

Barcelona se na štoperskim pozicijama pojačala Andreasom Christensenom. Uskoro bi mogao doći i Jules Kounde, a tu su već Ronald Araujo i Eric Garcia i Pique bi lako mogao ostati bez mjesta u ekipi.

To mu je poručio i Xavi. Bez obzira na lijepu zajedničku prošlost i prijateljstvo, imena u njegovom timu neće igrati već samo kvalitet.

"Pique kreće sa samog dna, kao i svi ostali. Ovdje imena nisu bitna već nastupi za klub", poručio je jasno Xavi Hernandez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Piquet je g*vno od čovjeka a amerikanci su smeće od nacije od genocida nad indijancima do pustošenja arapskih zemalja zbog nafte.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi