Pique nakon El Clasica 'napao' sudiju
Foto - Screenshot

Nezadovoljan suđenjem

Pique nakon El Clasica 'napao' sudiju

M. Šljivak

Barcelona je večeras poražena u Madridu od najvećeg rivala Real Madrida sa 2:1.

Katalonci su odigrali jako loše prvo poluvrijeme. Real je fenomelanom igrom stekao dva gola prednosti i u nastavku su Kraljevi uspjeli da dođu do tri boda i da trijumfuju sa 2:1.

Nakon utakmice na terenu se našao Gerard Pique. Defanzivac Barcelone nije bio zadovoljan suđenjem Gila Manzana i odlučio je da mu u lice kaže određene stvari.

Nekoliko minuta je Pique protestvovao. Sudija Manzano nije bio sretan zbog toga, a fudbalera Barcelone su na kraju morali da odvoje od sudije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/HagridFCB/status/1380988205953081345[/twitter]

Ovako je to izgledalo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Ovi iz Barcelone kao oni sa Grbavice. Uvijek je sudac kriv. Čovjek odlično odsudio. Trebao je napasti svog trenera Koemana. Još bi kao trebalo i penal za Katalonce svirati.
16 4
kurjak
Interesantno je što ovaj Piqe misli da je neki bitan lik.Ne znam ni što ga drže više u Barceloni, tanak je, vrijeme mu je da ide.
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi