11

Komentari (11)

rime_
Sudija je bio vise nego dobar. Piqué bolje vidi sa klupe po onoj kisi?
payron
Hala Madrid y Nada Mas
cccccc
Slažem se da je Braithwaite lako pao ali sjetimo se samo kakav je penal dobio Real u prvom El Clasicu ove sezone zbog padanja Ramosa kao da ga je kamion udario, a sada ovo nije penal za Barcelonu. (još je prvo Ramos gurnuo Lenglea u onoj situaciji).
Jupp
Znaci trebao je svirati penal, jer je bila slicna situacija u el clasicu prethodnom, iako nije bio penal ni tada, ni sada?
*p!p!t@*
Treba njemu Gigovića na kosti
ubnt
Nije on glup kao sto mnogi misle . Jeste gnjida .Ovo je smišljeno . Pritisak na sudiju za navodnu kradju pa da se onda opravdaju za izgubljenu tekmu . Počeli igrati u oluji kada se sve otelo kontroli . Real ih pojeo taktički . Trebali su na pol voditi 4:0 . Još im Zizu uvali kada je izveo tri bitna igrača u 75 min . Ipak , bitnija je LP od jadne Barce. Kme kme kme
user1599438591
@ubnt suti keru bolje ti je
kurjak
Interesantno je što ovaj Piqe misli da je neki bitan lik.Ne znam ni što ga drže više u Barceloni, tanak je, vrijeme mu je da ide.
Mehinaldo
Pique *****o jedna ohrndana sta se ti zalis kakvo sudjenje nije penal cista situacija preblag kontakt nidje veze nema situaciju za gol seres bezveze znas i sam da ste utakmicu izgubili kod trenera trazite odgovore tele odntrenera
nkcz
Sta ocekivati od smeca Nije ni igrao bitno da je odmah pritrcao tamo Kmee kmee
Mahatma.Barbie
Ovi iz Barcelone kao oni sa Grbavice. Uvijek je sudac kriv. Čovjek odlično odsudio. Trebao je napasti svog trenera Koemana. Još bi kao trebalo i penal za Katalonce svirati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.