14

Komentari (14)

user1574859714
I sta sad Pique voli klub? Zaradio milione,zena mu ima milione i kao pristao na smanjenu platu? Pa lako mu je igrati bez plate a na racunima milioni. Suplja.
Jasminn
Stani stani stani maloooo....
Nek mi neko objasni kako Pike moze igrati za sicu, tj. 4 dolara a Mesi nije mogao ni za cent manje od pola plate?
@cccccc izazivam te da mi objasnis
user1629127256
Pa Madridska Marca je objavila clanak da ne mozes imati 50% manju platu od trenutne i to su svi prenijeli poslije. Ne znam zasto bi Madridjani branili Messija hahah
Jasminn
@user1629127256 znaci Pike je do sad igrao za 8 dolara po sezoni :) pa je pristao na snizenje na 4 dolara :)
user1629127256
Ne znam. Ja nisam bas mnogo upoznat sa pravilima i zakonom u spaniji
JuventinoBK
Zato sto ce i markin novinar da se peoda za saku eura. Hoce lesi da ga narod voli i vjeruje u lazi
user1629127256
Logika fanova Ronalda je sljedeća: Kada Messi dođe u PSG za duplo manju platu nego u Barceloni to je zato što je on pohlepan, i gladan para. A prima 35 miliona godišnje isto kao i Neymar. Sa druge strane Ronaldo dere Juventus sa 30 miliona godišnje ali to je zato jer je on poštenjačina i jer je zaslužio. Pa taj da ode u bogat klub kao PSG tražio bi najmanje 100 miliona godišnje. Još je i sam rekao da odlazi iz Reala jer ga ne cijene (čitaj. plaćaju) dovoljno. Čemu dvostruki standardi? Ako je ko ovdje placenik i ako je ko pohlepan to je definitivno Ronaldo. Jos je godinama davao laznu nadu navijacima Uniteda jer je govorio da ce se tamo vratiti i na kraju mu je bilo vaznije da dobije u Juventusu 30 miliona nego da bude covjek sa karakterom za kojeg se moze reci da ima svoje JA. Cak je i gol proslavio protiv Uniteda prije 2 sezone. Odvratan je u svakom pogledu. Messi kakav god da je, siguran sam da nikad ne bi proslavio gol protiv Barcelone. Također, dovoljno je samo pogledati i Ronaldov instagram profil. Prima miliona za objave na toj društvenoj mreži i ima 3000 objava. Messi ima samo 700. Treba neko Ronaldu reci da nece milione ponijeti u grob sa sobom.
BHFanataic
Neće nego će ostati njegovoj djeci, ti stvarno misliš da on ovo samo za sebe radi?
user1629127256
BHF, on je vec toliko zaradio da je obezbjedio zivot i djeci svoje djece
JuventinoBK
Retsrde glupi lese ce dobiti ispod stila od arapa preko sto miliona. Joj jesi glup ko k
vitez_bosnjo
Kakav je kloc trebo bi platiti klubu da igra
AmarSahin
Evo baš se nasikirao pošto si ga ti tako uvrijedio.
vitez_bosnjo
Nisam ga uvredio vec reko sta mislim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.