12

Komentari (12)

Jasminn
Koliko sam skonto u predhodnom ugovoru mogao je kupiti 2 kutije cigara.
@cccccc jel u pitanju Malboro ili neke jeftinije??? Jos uvijek cekam da mi objasnis spanski zakon
epa
Mogao je i messi isto tako ad igra ali nije htio to sto kazu pravila z a1/2 predhodnog ugovora ok da se produzi ali Messi nije imao nikakav valjani ugovor nije imao plate od 1.7 znaci da je mogao igrati besplatno za barcelonu... kako dovode slobodne igrace bilo kad po ugovoru koji klub ponudi.. misljenja sam da je Messi htio puno vise do kluba da se mejsa u izbor trenera u izbor igraca u startnih11..
Husrefbeg22
Ne moze kupiti ni kutiju cigareta!!! Pa, valjda nogometasi ne smiju pusiti pa mu cigarete i nisu potrebne. Ja mislim da se on isplacuje ispod hastala to jest u gotovini (bez placanja poreza)!!
nedoni46
Sto ne bi smio pusit?
JJRamzes
Laže. Prema španskom zakonu igrač ne može imati manju platu od 50% ugovora. Ako ima sad 20M, ne mogu mu u sljedećem ugovoru dati 9M
JuventinoBK
Daj ne budite glupi sa tim vise. To je jedna vwlika laz da bi se lesi odbranio
SeoRusilac
Što nije Lessi učinio isto. Neki dan ovdje pišu da po zakonu nije mogao. Kako onda Pique može?
nedoni46
Pade im u vodu sve ono sto su ga zivotom branili
epa
Bravo upravo sam to htio pisati... msiljenja sam da mesiju nisu mogli dati onoliko koliko j eon minimalno zelio.. i messi je htio da se rijese grizmana i jos nekih igraca i mislim da su tu povukli crtu i trener i predsjednik...
Jasminn
@SeoRusilac ja citav dan cekam @cccccc da mi on to objasni. Pisao je po 20 clanaka dnevno objasnjavajuci zasto Mesi ne moze. Izazivam ga nek kaze kako Pike moze. Neces naci nekog da bolje zna spanski zakon.
Nije.bitno
Kako god momku svaka cast, kapitenski
brutal_bandal
Jel to piši cigare Pique hahahahahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.