AS otkrio šta je Pique jutros uradio da bi mogao večeras igrati u El Clasicu

Spreman na sve

AS otkrio šta je Pique jutros uradio da bi mogao večeras igrati u El Clasicu

Endin Čaušević

Real Madrid i Barcelona večeras igraju veliki derbi na stadionu Alfredo Di Stefano.

El Clasico se igra večeras od 21 sat i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenje jer borba za titulu prvaka Španije odavno nije bila interesantnija.

Igrači Barcelone jutros su otputovali za Madrid, a u avionu se našao i Gerard Pique koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede koljena.

Pique je trenirao s ekipom prethodnih dana, ali je jasno da nije još uvijek 100% spreman. No, on je odlučan da učini sve kako bi večeras zaigrao protiv kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, madridsi AS objavio je da je Pique čak primio injekcije i tablete za bolove kako bi mu koljeno večeras izdržalo. No, jasno je da bi mogao pogoršati povredu ukoliko zaigra, a konačnu odluku donijet će Ronald Koeman.

Također, poznate su i kvote za El Clasico koje trenutno idu u korist Katalonaca, a njih možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Pa bolje je kada on igra, jer onda su vece sanse da REAL pobijedi...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi