Gerard Pique će dugo pamtiti ono što mu se sinoć desilo u Las Vegasu
Foto - Screenshot

Nestvarne scene

Gerard Pique će dugo pamtiti ono što mu se sinoć desilo u Las Vegasu

M. Šljivak

Gerard Pique odigrao  je drugo poluvrijeme u pobjedi Barcelone protiv najvećeg rivala Real Madrida od 1:0.

Iskusni defanzivac je u posljednjih nekoliko sedmica u centru pažnje svjetske javnosti zbog burnog razvoda s čuvenom pjevačicom Shakirom, a zbog toga je bio i na meti navijača u Las Vegasu.

Kada god bi Pique dobio loptu uslijedili su ogromni zvižduci publike. S tribina su se čuli i povici 'Shakira, Shakira' i na taj način su navijači Reala pokušali da isprovociraju protivničkog fudbalera.

[twitter]https://twitter.com/carladirtyy/status/1551066354450665473[/twitter]

Pique je kroz karijeru igrao na dosta 'vrućih' terena. Sigurno nije očekivao da će baš u Las Vegasu biti izviždan uz povike s tribine i pitanje je šta mu tek slijedi u Španiji.

Oglasi

On je prethodnih godina često bio meta zbog supruge Shakire. Nju su vrijeđali s tribina, uglavnom navijači Espanyola, zbog čega je ovaj klub bio i kažnjen od strane La Lige.

Sada će udar na iskusnog štopera biti još i jači i sigurno će zbog toga biti dosta nervoze u novoj sezoni.

Podsjetimo, Pique i Shakira su se rastali nakon 12 godina veze i zajedničkog života i sada vode raspravu o budućnosti njihova dva sina.

Oboje žele starateljstvo nad djecom i vrlo je moguće da će sve dobiti sudski epilog.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Nisam fan Piketa, ali oni americki navijaci realno mogu samo da ga hablaju poketi. Cuj fanovi Shakire na tribinama. Btj u sta se svijet pretvorio.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi