6

Komentari (6)

Dr.GazijAga
Takmicenje u REDAKCIJI na temu:"LAZNI TEKST O PJANICU"..Sljivak vodi sa 35 laznih NASLOVA, potom Lendo sa 19..u rubrici "SPORT", vodi Lendo sa 54 teksta o Wandi, potom Pasic sa 43 sa SANDROM AFRIKOM, i nezainteresovani Lendo sa 30 tekstova o GEORGINI..
Benjamingst
Umjesto copy-pasa, kao pravi novinari nazovete Pjanica I uradite itreviju sa njim nego da postavlja te gole zene I cak pornice.... sutra ponovo krecete PSG..... I Georgina, Wanda itd!!!
Klackalica
Čauševiću de nam reci jel Pjana prešao u Barcelonu? Jako sam nervozan jer danas još nijednom nisam naišao na tu informaciju za razliku od prethodna 4 dana.
Benjamingst
@Klackalica da su novinari davno bi oni imali interviju sa Pjanicem... sve sto rade copy-pass Google translate itd!!!
Bhf
Pa sta mislis da igrac smije reci da pregovara?To su ljudi profesionalci i nikad nijedan nece reci sa pregovara ili da je blizu dogovora.Kada se zavrsi prelazni rok onda kazu bilo je price ali nista konkretno ili vec potpise ugovor a ovako svi novinati samo nagadjaju od Di Mrazia pa do Causevica ili kako se vec svi zovu.Kad bi svi novinari pisali istinu ili da znaju sta ce se desiti sta bi onda radili za svoje radno vrijeme?
Benjamingst
@Bhf mogu makar da urade neki fin interviju sa nasim igracima... sad kad je stalo sve u svijetu radi virusa.... ako su ozbiljan sportski portal...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.