Pique o sudbini Messija u Barci: To je privatna odluka

Sve će uskoro biti jasnije

Pique o sudbini Messija u Barci: To je privatna odluka

Samir Mlaćo

Mnogo se špekuliše o sudbini Lionela Messija u Barceloni.

Narednog ljeta ističe ugovor i Barcelona se bori da produži saradnju, no pojedini klubovi sa strane prate sve i čekaju svoju šansu.

Gerrard Pique ističe da svi igrači žele da Messi ostane, no da je to njegova privatna odluka.

"To morate pitati Messija. Ja ne znam. Svi želimo da ostane, ali to je privatna odluka. Nadam se da će ga neko uvjeriti da ostane ovdje još nekoliko godina", kazao je Pique.

Ističe da je tužan što je klub napustio Luis Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bio sam tužan kada je otišao. Mnogo je proveo sa nama. Dijelili smo stvari, nije to samo 90 minuta. To su one stvari koje navijači ne vide".

Pique se nedavno povrijedio te će par mjeseci morati odsustvovati sa terena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi