Kandidat za predsjednika Barcelone spreman promijeniti ime stadiona u čast Lea Messija
Foto - EPA

Rousaud najavljuje

Kandidat za predsjednika Barcelone spreman promijeniti ime stadiona u čast Lea Messija

M. Šljivak

Kandidat za novog predsjednika Barcelone Emili Rousaud spreman je da promijeni ime stadiona u čast Lionela Messija.

Messi je kompletnu karijeru proveo u Barceloni, apsolutna je ikona tima, a ako pobjedi na izborima za predsjednika Rousaud je spreman da Messija učini vječnim u ovom klubu i da stadionu Camp Nou doda njegovo ime.

"Bez obzira na to što mu ugovor ističe na kraju sezone on je živuća historija fudbala i Barcelone. Spreman sam predložiti odboru da se stadion u budućnosti zove Camp Nou Leo Messi", rekao je Rousaud.

Izbori za predsjednika Barcelone zakazani su za januar. Rousaud je najavio i da će u slučaju pobjede pokušati da zadrži Messija, ali i da vrati Neymara u klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, za to će biti potrebno da Neymar povuče tužbu za neisplaćene obaveze oko ugovora protiv kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
****li vas i Messi i Maradona i njihovi stadioni
3 4
vence
Ljudi, prenosi li iko ove kosarkase nase??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi