4

Komentari (4)

user1583752673
Ma najbolji Nijemac ikad
makelele
Uh, kakva je to bila igracina, nevjerovatna statistika, ni visok, ni jak, ni tehnicar, ni brz, ali zato uvijek efikasan, vjerovatno najveca legenda kluba koju je bayern ikad imao. Steta sto se poslije igracke karijere nije snašao. Alkohol ga je nazalost unistio. Svejedno, zauvijek ce ostat "Bomber der Nation".
makelele
Najvece 3 legende Bayerna: 1. Uli Heoenes (daleko najveca legenda kluba, ako uzmemo u obzir igracku karijeru i ono sto je napravio u odijelu za bayern , bez njega fcb me bi bio to sto je bio. 2. Gerd Müller 3.Franz Beckenbauer (uskoro ce to mjesto zauzet Thomas Müller, ako nastavi raditi ono sta radi)
forza_juve
Uli lopina stara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.