Gerrard: Aubameyang je baš ono što treba Liverpoolu

Oduševljen njegovim igrama

Gerrard: Aubameyang je baš ono što treba Liverpoolu

Legendarni kapiten Liverpoola Steven Gerrard preporučio je Redsima da dovedu jednog fudbalera iz njemačke Bundeslige.

Radi se o Pierre-Emerick Aubameyangu, napadaču Borussije Dortmund čije su igre očito ostavile bez riječi Gerrarda koji bi ga volio vidjeti na Anfieldu.

Gerrard je bio gost na jednoj televiziji kada je Dortmund igrao revanš u Ligi šampiona protiv Benfice, a Aubameyang je te noći postigao hat-tick. Gary Lineker je upitao Gerrarda: "Aubameyang je baš ono što Liverpool treba, zar ne Steven?", a Gerrard je također bio impresioniran: "Da, on je sjajan igrač. Ali, ako je u ovako dobroj formi, onda ga žele i drugi, ne samo Liverpool. On stalno napada prostor i često je u gol šansi zbog svog sjajnog kretanja", rekao je Gerrard.

Aubameyang je ove sezone postigao 228 golova na 31 meču u svom takmičenjima za Dortmund.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi