Gerrard: Greška iz 2014. godine će me vječno proganjati, ali priznajem da mi je sada lakše

Pomogli su mu

Gerrard: Greška iz 2014. godine će me vječno proganjati, ali priznajem da mi je sada lakše

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, mislio je da sebi nikada neće oprostiti grešku iz 2014. godine na meču protiv Chelseaja.

Liverpool se tada borio za titulu koju čekaju od 1990. godine i činilo se da će konačno razbiti prokletstvo. Redsima je protiv Chelseaja trebala pobjeda, ali na kraju su Plavci slavili i to nakon velike greške legendarnog Gerrarda.

Kapiten Redsa se tada okliznuo što je iskoristio Demba Ba koji je uzeo loptu i postigao pogodak. Na kraju se ispostavilo da je upravo ovaj trenutak odlučio prvaka Engleske, a titula je otišla Manchester Cityju.

Gerrard je priznao da je to bio najbolniji trenutak u njegovoj karijeri i mislio da to nikada sebi neće oprostiti. Međutim, otkrio je da mu je sada malo lakše zbog svega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpoolovo osvajanje lige ove sezone bi sigurno pomoglo da se bolje osjećam. Kada su osvojili Ligu prvaka prošle godine osjećao sam se bolje i rekao sebi da su konačno navijači sretni. Ja onu grešku nikada neću zaboraviti, ali mi je lakše kada vidim kako Liverpool igra i dominira. Na pravom su putu da osvoje ligu i bit ću najsretniji ako se to desi", rekao je Gerrard.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi