Gerrard: Morao sam se pretvarati da ih volim

Nakon završetka karijere otvorio dušu

Gerrard: Morao sam se pretvarati da ih volim

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, nakon završetka karijere većinom radi kao gost komentator na engleskim televizijama.

Gerrard komentariše utakmice na BT Sportu u društvu sa svojim nekadašnjim saigračima iz reprezentacije Owenom i Ferdinandom. Međutim, nekadašnji igrač Redsa je u posljednjem intervjuu otkrio zanimljivu priču o odnosima sa kolegama u reprezentaciji.

"Dok sam igrao za Liverpool jednostavno u tunelu nisam mogao smisliti Garyja Nevillea i Rija Ferdinanda kada bismo igrali protiv Manchester Uniteda. Onda se dešavalo da zajedno igramo za Englesku i priznajem da se se morao pretvarati da ih volim, a iskreno ih nisam mogao očima gledati", rekao je Gerrard, te nastavio:

"Sve je to nekako nestalo kada smo završilli svoje igračke karijere. Naše prijateljstvo je tada počelo, a sve prije toga je bila laž i netrpeljivost. Sada smo dobri prijatelji i drago mi je što je tako".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi