Gerrard otkrio kojeg je trenera najviše puta odbijao

Uvijek sam ga odbijao

Gerrard otkrio kojeg je trenera najviše puta odbijao

...

  Steven Gerrard, legendarni veznjak tima sa Anfield Roada je novom izjavom osramotio Jose Mourinha.

Engleski veznjak je u svojoj bogatoj karijeri uvijek bio vezan za Liverpool, gdje je bio i dugogodišnji kapiten, međutim sada je objasnio koliko je puta bio na margini odlaska iz Redsa, ali i koliko ga je puta Mourinho zvao da dođe u njegov tim.

''Nekoliko puta sam zaista imao fantastične ponude, ali nisam imao srca napustiti Liverpool. Jose Mourinho mi je bar pet ili šest puta slao ponudu, ali uvijek sam njegove ponude sa lakoćom odbijao. Sjećam se da mi je iz Chelseaja tri puta poslao ponudu, dok je to po jedanput uradio u Interu i Real Madridu.'' rekao je Gerrard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Steven Gerrard se nakon odlaska sa zelenih terena, premjestio u prostor iza linije, te trenutno u Liverpoolu trenira mlađe selekcije, da li će se nekada susresti sa Mourinhom u njihovom direktnom dvoboju ostaje da vidimo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi