Gerrard poludio nakon sramotnog ponašanja Albanca: On nikada više neće igrati za Rangerse!
Trener Rangersa je poslao jasnu poruku

Albanski nogometaš je napravio veliku glupost

Gerrard poludio nakon sramotnog ponašanja Albanca: On nikada više neće igrati za Rangerse!

S. Pašalić

Bivši legendarni igrač Liverpoola, Steven Gerrard je prošle godine preuzeo škotski Glasgow Rangers.

Englez je za to vrijeme doveo čak tri igrača iz hrvatske nogometne lige - Nikolu Katića, Bornu Barišića i Erosa Grezdu, ali čini se da bi jedan od njih vrlo brzo mogao i napustiti ovaj klub.

Naime, posljednji od spomenute trojice igrača, Eros Grezda se našao u problemima nakon sramotnog poteza na utakmici drugog tima Rangersa.

Na utakmici koje nije bila takmičarskog karaktera, Grezda je pljunuo protivničkog štopera, a nakon završetka meča se također odbio rukovati sa igračima iz protivničkog tima.

Zbog toga je i njegov saigrač, Greg Docherty nakon svega otišao u protivničku svlačionicu i izvinio se u ime Rangersa.

Ponašanje Grezde se nije svidjelo ni Stevenu Gerrardu koji je nakon svega dao i svoj komentar na cijelu situaciju.

"Eros mora znati da ako se ponaša tako, neće predstavljati ovaj klub ni na jednom nivou. Ovdje ne tolerišemo pljuvače, nego se trudimo poštovati protivnike. Niko ko se tako ponaša neće nositi dres Rangersa, tako da ćemo to riješiti."

"Ali moram sjesti licem u lice s Erosom i ostalim igračima i čuti njihovu verziju događaja. Ako se dokaže da je kriv za ono za što ga se tereti, za njega više nema mjesta", rekao je Gerrard.

Top Komentari

predator23
nije hrvat nego albanac
2 1
gaziiiiJAaaa
Kakav Hrvat? Covjek igra za reprezentaciju Albanije..a igracko ime je stekao u Hrvatskoj..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi