Gerrard: Razara me odlazak
Foto: EPA

Kapiten Redsa

Gerrard: Razara me odlazak

Midhat Šljivak

Steven Gerrard odigrao je danas posljednji meč za Liverpool na Anfieldu.

Oproštaj mu je pokvario Crystal Palace koji je slavio s 3:1, ali emocije nakon meča su bile ogromne.

"Osjećaj je čudan. Znao sam da će ovaj trenutak morati da dođe. Nedostajaće mi ovo sve. Uživao sam u svakom minutu i apsolutno me razara činjenica da više nikada neću igrati pred ovim navijačima", rekao je kapiten Liverpoola, te je poručio navijačima:

"Prije nego što odem i zaplačem, igrao sam pred mnogim navijačima širom svijeta, ali moram da vam kažem da ste vi najbolji. Hvala vam mnogo na svemu, hvala mojim saigračima s kojima sam igrao", istakao je Gerrard na oproštaju od Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.